HTML چیست ؟

HTML چیست؟

HTML برگرفته از Hyper Text Markup Language است و یک زبان نشانه‌گذاری استاندارد برای صفحات وب محسوب می‌شود. این زبان بنیاد صفحات وب را تشکیل می‌دهد. هر آنچه که در صفحه می‌بینید از عناوین، متن‌ها و تصاویر همگی با HTML در صفحه‌ی وب قرار داده شده‌اند.

در ابتدا لازم است بدانید html یک زبان برنامه نویسی نیست! بلکه یک روش یا زبان نشانه‌گذاری است که برای ساختاربندی اجزای صفحه به کار برده می‌شود.

 

یک سند اچ‌تی‌ام‌ال، یک پروندهٔ مبتنی بر متن (Text–based) است که معمولاً با پسوند .htm یا .html نام‌گذاری شده و محتویات آن از برچسب‌های اچ‌تی‌ام‌ال تشکیل می‌شود. مرورگرهای وب، که قادر به درک و تفسیر برچسب‌های اچ‌تی‌ام‌ال هستند، تک‌تک آن‌ها را از داخل سند اچ‌تی‌ام‌ال خوانده و سپس محتوای آن صفحه را نمایان‌سازی (Render) می‌کنند.

HTML چه کاربردی دارد؟

برای قرار دادن هر اجزایی در صفحه‌ی وب از HTML استفاده می‌شود. مثلاً می‌توانید به کمک این زبان یک متن را در سایت قرار دهید اما این متن هیچ استایل و ویژگی خاصی ندارد. برای تغییر سایز فونت، رنگ نوشته و ایجاد رنگ پس‌زمینه برای آن باید از زبان CSS کمک گرفت.

HTML ابزاری است که به کمک تگ ها (Tag) قالب کلی صفحات را می سازد، در واقع شما توسط تگ های HTML، اسکلت صفحات وب خود را می سازید.

اگر کمی با طراحی وب آشنایی داشته باشید،‌ حتما میدانید که طراحی وب ۲ مرحله اصلی دارد:

1. ساختار بندی اصلی صفحات وب که با HTML  انجام می شود.

2. اضافه کردن جذابیت های ظاهری مثل رنگ و … که با CSS انجام می شود.


ساخت یک وب سایت حرفه ای و کامل شامل استفاده از زبان های و کد های مختلف برنامه نویسی مثل php، ASP، HTML، CSS و… است، که هیچکدام از این کدها و زبان های بجز اچ تی ام ال برای مرورگرهای مختلف قابل فهم نیست. یعنی مرورگر ها فقط کد ها و عناصری را نمایش می دهند که در دل کدها HTML نوشته شده باشند.

حال شاید بپرسید تگ (Tag) چیست؟! 

به عبارتی وقتی در جواب سوال html چیست می گوییم : «زبان نشانه گذاری ابر متنی»، درواقع درحال توضیح این امر هستیم که HTML  یک زبان نشانه گذاری است که شامل بخش های مختلف به نام تگ است. که هر کدام  از این تگ ها دارای کاربرد و خواص مربوط خود هستند و به مرورگرها کمک می کنند تا بفهمند هر بخش از صفحه چه نوع عنصری است و باید به چه صورت نمایش داده شود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *